حصروراثت و تقسیم مال مشاع و فروش آن

دسته بندی : حقوقی | دستور فروش ملک مشاع
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
پدر من و دو نفر دیگر زمینی را شریکی و قولنامه ای خریده اند اما متاسفانه پدر من در سال ۷۶ فوت میکنن که در آن زمان مادرشان در قید حیات بود و ما به دلیل بحث وراثت وجود قولنامه را مطرح نکردیم مادربزرگم سال۸۲ فوت میکنن .الان ما با شرکا به توافق نمیرسیم میخواستم بپرسم ایا میتوانیم از طریق حقوقی نسبت به انها اقدام کنیم یا باید انحصار وراثت انجام بشه و بعد اقدام کنیم؟
همچنین اگر انحصار وراثت انجام بشه ایا چون مادربزرگم بعد از پدرم فوت شدند و الان در قید حیات نیستن عموهای من ارث میبرن؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی جهت اقدام حقوقی میبایست ابتدا حصر وراثت انجام شود و عموها از جانب مادر بزرگتان سهم خواهند برد،میتوانید دادخواست تقسیم مال مشاع به طرفیت شرکا مطرح نمایید.