موسسه پزشکی بدون پروانه کار

دسته بندی : جرایم پزشکی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ایجادمؤسسه پزشکی توسط افراد متخصص در صورتی که پروانه کار نداشته باشند غیرقانونی است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله ایجادمؤسسه پزشکی توسط افراد متخصص بدون پروانه کارجرم بوده و متخلف به مجازاتهای زیر محکوم می‌گردد: مرتبه اول - تعطیل مؤسسه، توبیخ کتبی و درج در پرونده پزشکی. مرتبه دوم - علاوه بر مجازاتهای مرتبه اول، جریمه نقدی به میزان یکصد هزار ریال تا یک میلیون ریال. مرتبه سوم - علاوه بر مجازاتهای مرتبه اول، جریمه به میزان یک میلیون تا ده میلیون ریال وضبط اموال مؤ سسه بنفع دولت.