محاسبه میزان جریمه در اجرا

دسته بندی : کیفری | نشر اکاذیب
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خواهر من به خاطر نشر اکاذیب ۵۴روز زندان بود بعد جریمه شد ۴میلیون وزندان روزایی که دربند بودند رو حساب کردحتی گفت بیشترهم داخل بود وازاد کرد الان پیامک اومده که بیاوجریمه بده وحکم جلب قرار بدن یعنی چی پس چرا گفتن ازاده وپولی نده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما باید این موضوع و گذراندن موت مجازات به اجرا احکام اطلاع دهید