تهدید به انتشار تصاویر خصوصی

دسته بندی : کیفری | انتشار عکس و تصاویر و مطالب خلاف عفت عمومی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
ببخشید من در حال طلاق و ۶ماه بود از همسرم جدا بودم بخاطر شرایط روحی بدم وارد یه رابطه با یه اقایی شدم و بعد از یک ماه ونیم رابطه رو تموم کردم الان ایشون بعد از ۴ماه که گذشته هی منو تهدید میکنه به انتشار عکس و تهدید به ابرو ریزی و اینکه یه شهر دیگه هستن میگه میام و ابروتو میبرم و اینکه بعد از ۱سال جدا زندگی کردن با همسرم هنوز حکم طلاقو نتونستم بگیرم ایا ایشون میتونه منو به زنا تهدید کنه ؟و این زنا به حساب میاد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید از این آقا بایت تهدید به انتشار تصاویر خصوصی شکایت کنید ولی این آقا بابت زنا نمی‌تواند ار شما شکایت کند ولی همسر شما می‌تواند بابت رابطه نامشروع از هر دو شما شکایت کند