تخریب اموال عمومی توسط اشخاص عادی

دسته بندی : کیفری | تخریب
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید.اگه کسی از داخل حیاط به کوچه تونل بکنه،و بخواد از گاز بصورت غیر مجاز استفاده کنه ،اما لوله گاز به طور ناگهانی سوراخ بشه .حبس داره؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم بله دارای جزای نقدی و نیز حبس میباشددر ماده ۶۸۳ قانون تعزیرات مصوب سال ۱۳۷۵ مقرر کرده که هر نوع تخریب اموال دولتی که توسط اشخاص گیرد در صورتی که این افراد محارب شناخته نشوند به مجازات حبس از ۲ تا ۵ سال محکوم خواهند شد و یا در ماده دیگری در قانون تعزیرات مصوب سال ۱۳۷۵