جرایم مستخدمین دولتی

دسته بندی : کیفری | جرایم کارمندان دولتی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

به جرائم مستخدمان دولت اعم از ایرانی یا غیرایرانی که در خارج از ایران مرتکب شوند کجا صالح رسیدگی می باشد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود خدمت شما طبق ماده 6 قانون مجازات اسلامسبه جرائم مستخدمان دولت اعم از ایرانی یا غیرایرانی که در رابطه با شغل و وظیفه خود در خارج از قلمرو حاکمیت ایران مرتکب شدهاند و به جرائم مأموران سیاسی و کنسولی و دیگر وابستگان دولت ایران که از مصونیت سیاسی برخوردارند طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران رسیدگی می شود.