تصرف ملک پدری از جانب دیگری

دسته بندی : حقوقی | رفع تصرف عدوانی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

با سلام و احترام.حدود ۳۰ سال پیش زمینی به متراژ ۴هکتار توسط هیاَت هفت نفره (از طرف دولت ،سپاه پاسداران ) که از خان و کدخاهای قدیم در زمان انقلاب گرفته شده بود به مرحوم پدر بنده که فقیر و هیچ زمینی نداشت اهدا شد ولی بعد از فوت پدرم و عدم اطلاعات کافی فرزندان وی (فرزندان در سن پایین قرار داشتند ) این زمین توسط شخص دیگری تصرف گردید و به دلیل گم شدن مدارک زمین در حال حاظر هیچ گونه مستنداتی که اثابت کند این زمین میراث پدری ما فرزندان بوده در اختیار نداریم.اما شاهدانی وجود دارد که در جریان زمین بوده اند و میدانند که صاحب زمین مرحوم پدرم بوده و حتی شخصی که به نمایندگی هیاَت هفت نفره زمین ها را بین مردم تقسیم کردند در قید حیات است و به گفته ایشان این زمین توسط هیات به مرحوم پدرم داده شده و هیات، رئیس امور ارازی و پدرم امضا کردند و این زمین را به مرحوم پدرم تحویل دادند.(ناگفته نماند،به امور ارازی هم مراجعه کردم و گفتند باید شکایت کنید تا در صورت وجود، مستندات زمین در اختیار دادگاه قرار بگیرد).آیا امکان بازگشت زمین وجود دارد‌ و چه کاری باید برای بازگشتش انجام بدیم.سپاس گزارم از وقتی که صرف خواندن پرسشم کردید.موسوی هستم از یاسوج

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما می توانید علیه ایشان دعوای رفع تصرف عدوانی را مطرح نمایید و به شهادت شهود استناد نمایید و در صورت استعلام مراجع قضایی از وضعیت انتقال آن به پدر شما می توانید ملک موجود را بازپس بگیرید. موفق و موید باشید