اقامه دعوی با عنوان اثبات مالکیت

دسته بندی : حقوقی | اثبات مالکیت (مالی)
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام.همسایه زمین بنده بدون اجازه قسمتی از زمین من را تصرف و دیوارکشی میکنه و به شخص ثالثی میفروشه .من شکایت کیفری فروش مالغیر کردم و چون قولنامه ای بود قرار اناطه صادرشدو گفتن بزو اثبات مالکیت کن.من زمینم نقشه تفکیکی و قولنامه داره.بااین تفاسیر چه خواسته هایی بایددر دادگاه حقوقی مطرح کنم..تصرف عدوانی کیفری شکایت کردم رد شد چون شخص ثالث سوءنیتی نداشت و بی خبر...لطفا راه حل حقوقی که قرار اناطه صادرشده خواسته هاش بیان کنید ممنون میشم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام شما با مراجعه به دادگاه محل وقوع ملک اقامه دعوی اثبات مالکیت را مطرح نمایید وبا ارایه قولنامه و اگر مستندات دیگری اعم از شهود دارید ارایه نمایید و در صورتی که طرف مقابل شما نتوانند ادله قابل قبولی ارایه نمایند در دعوای اثبات مالکیت محکوم خواهند شد و سپس دادگاه کیفری رسیدگی خواهد کرد. موفق و موید باشید