معامله افراد زیر هیجده سال

دسته بندی : حقوقی | بطلان معامله
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، وقت بخیر
من مغازه خرید و فروش لپ تاپ دست دو دارم. دو هفته پیش یه لپ تاپ رو از یه پسر که الان متوجه شدم زیر 18 سال هست خریدم و پول رو به حساب مادرش واریز کردم، الان بعد از دو هفته مادرش اومد مغازه و ادعای لپ تاپ کرد و گفت از معامله بی خبر بوده. سوال من اینه، این معامله درست بوده؟ یا من باید لپ تاپ رو تحویل بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی درصورتیکه سن ایشان زیر هیجده سال باشد میبایست والدین او معامله را تنفیذ نمایند از طرفی میتوان در صورت شکایت والدین رشید بودن شخص را اثبات نمود و معامله را صحیح تلقی کرد.