ایا 4بار تماس گرفتن با شماره تلفنی باعت میشود دادگاه من را مجرم خطاب کند؟

دسته بندی : کیفری | مزاحمت تلفنی
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ایا 4بار تماس گرفتن با شماره تلفنی باعت میشود دادگاه من را مجرم خطاب کند؟

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام اگر سوءنیت شما اثبات نگردد جواب سوال شما منفی می باشد و به هر حال باید دلیل تماس با طرف مقابل خودتان را به صورت محکمه پسند ارایه نمایید تا رای علیه شما صادر نگردد. موفق و موید باشید