حق الوکاله وکیل در مورد پیگیری پرونده

دسته بندی : حقوقی | پرداخت حق الوکاله
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

یه بنده خدا رییس هیات ورزشی بود و ادعا کرده بود که هزینه های اعزام ورزشی شما رو هیات پرداخت کرده درصورتی که اینجوری نبود منم در پیجم مطلب ایشون رو گذاشتم و از بقیه پرسیدم هزینه های شما رو داده یا نه بعدش اقااز من به نشر اکاذیب شکایت کردن
یه وکیل برام اشتشهادیه نوشت دادگاه رای رو به نفع من صادر کرد باز طزفم اعتراض کرد و وکیلم یه لایحه دفاعیه نوشت ولی وکیل دادگاه با من نیومد و پیگیری های پرونده رو خودم انجام میدادم حتی رای نهایی چون برام نمیامد هم وکیل نرفت دادگاه پیگیری کنه که خودم رفتم و ماجرا ختم به خیر شد

میخواستم ببینم برا این حجم کار حق الوکاله چقد مبشه؟؟

پاسخ کارآموز وکالت :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام بستگی به قرارداد شما دارد و می توانید در این مورد با وکیل خود بر سر همین موضوع توافق نمایید و اگر حق الوکاله هم تعیین نشده باشد باید طبق تعرفه قانونی پرداخت گردد. موفق و موید باشید