تجاوز به عنف و مجازات آن

دسته بندی : کیفری | تجاوز به عنف
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید ی سوال دارم اگه امکانش هست پاسخ بدین ممنون
ب یکی از اشنایان ما ک دختر ۱۷ ساله هست تجاوز شده توسط پسری ک با حرف و پول گولش زده و فیلمو عکسشم داخل پیجی اینستاگرامش پخش کرده اما دیر اقدام کردن ب پزشکی قانونی و اثرات از بین رفته و لباس هاشم حتی شسته الان فقط ازش صدای ظبط شده ک تایید میکنه اینکارو کرده و چتاهش هست ک هم رابطه داشته و هم عکسو فیلمو پخش کرده میخواستم بدونم ایا میشه با این مدارک اثبات کرد؟
و اینکه بعد از این اتفاق همین دختر اشنامون ب من زنگ زد و با گریه ماجرارو تعریف کرد فرداش من خواستم همون لحظه ب مادرش بگم اما دختر نزاشت و گفت خودمو میکشم منم خب نگران شدم و ولی دو روز بعدش ب مادرش گفتم .ایا اگر بحث شاهدی بشه منو احضار میکنن ؟ یا اینکه بگن چرا دیر گفتی ؟ و ممکن مشکل ساز بشه برام؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام این مدارک ‌گفته شده صرفا می‌تواند اماره تکمیل کننده علم‌قاضی باشد برای شما جهت تاخیر در گفتن موضوع به مادر مشکلی پیش نخواهد آمد