عنوان سوال در خصوص نحوه اخذ پرینت مکالمات تلفن اعم از ثابت وهمراه وچگونگی بدست آوردن اطلاعات واینکه پروسه اینکار به چه صورتی انجام می شود

دسته بندی : کیفری | مزاحمت
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. حدودا 2 سال پیش اتفاقی افتاد ک منجر شد پدر من نسبت ب من بی اعتماد بشه و حالا بعد دوسال با وجود اینکه من دیگه تکرار نکردم و سعی کردم حساسیت ایجاد نکنم. قیض تلفن خونه ی مقداری زیاد اومده ک من ب کل بی خبرم ک چرا و به چ علت. قصد داره از سیم کارت های در دسترس پرینت بگیره. میخوام بدونم آیا امکان این کار هست یا نه؟ اگر هست به چ صورته؟ البته من ترسی ندارم فقط میخوام بدونم با این کار و اثبات بی گناهی من موضوع حل میشه یا نه!

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام به کاربر محترم .پدر شما صرفا در خصوص خط تلفن ثابت اگر به نام ایشان باشد امکان اخذ پرینت از مخابرات دارد ولی در مورد پرینت سیم کارت هایی که تماس گرفته اند باید از طریق مراجع قضایی اقدام بکنند