جرم قاچاق کالا ونیز میزان مجازات قانونی ونحوه آزادی متهم

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
فریبرز ذوالفقاری
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من شوهرم شوتی کار می‌کند ۲۰ برج یک اراک گرفتنش بهش تیراندازی میکنن ماشینش آتیش میگره بارش هم پلستیشن است از بارش هفت درآوردن الان قاضی وثیقه ۲میلیاردی برایش گذاشته ماهم نتونستیم وثیقه جور کنیم وضع مالی مأخوب نیست خودم سه تا بچه دارم کرایه نشستم میخواستم راهنمایم کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

با سلام به کاربر گرامی جرم همسر شما قاچاق کالا می باشد که دارای مجازات حبس وجزای نقدی می باشد که بستگی به ارزش کالای توقیف شده دارد در صورتی که شما نتوانید وثیقه تهیه کنید ایشان در زندان تا صدور حکم نهایی می مانند البته در طول این مدت با توجه به میزان حبس متحمل شده از سوی وی ممکن است قاضی قرار ایشان را کمتر نماید تا بتواند آزاد شود