الزام به انجام تعهد………

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (غیر مالی)
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من یک واحد پیش خرید کرده ام و علاوه بر پیش پرداخت یک قسط نیز پرداخت کرده ام ولی در مدت 19 ماه هیچ کاری انجام نشده و خود سازنده نیز چکهای بعدی را به اجرا نگذاشته چون کاری انجام نداده، حتی زمین هم مشکل دارد
سوال من این است آیا میتوانم پول خود را بهمراه دیرکرد به روز (نرخ تورم رسمی سالیانه) پس بگیرم؟ اصلا برای پس گرفتن پولم چه کاری باید انجام دهم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي ميتوانيد الزام به انجام تعهد ايشان را بخواهيد و در صورت عدم انجام تعهد قرارداد را فسخ نماييد.