چک برگشتی و واریزی بنده

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه چک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
من چک سفید دادم که روش ننوشتم برای ضمانت.الان مبلغ ۸۰ملیون نوشته و شکایت کرده.البته من نزدیک ۱۲۰ملیون کارت به کارت به حساب ایشون سند بانکی دارم.باید چیکار کنم.مبلغ و تاریخ با خط ایشون هستش.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم گیتواند ادعا نمایید با تماس تلفنی جهت تسویه حساب و دریافت چک مبلغ را برای وی واریز اما چک را عودت نداده است