روش های مهاجرت و اخذ مشاوره جهت مهاجرت

دسته بندی : مهاجرتی | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
من میخام برم و پناهنده یک کشور اروپایی مثل فرانسه یا آلمان بشم
برای پناهندگی همونطور که میدونید باید کیس پناهندگی داشته باشیم
من هم کیس اجتماعی رو انتخاب کردم
کیس من به این صورت هست که
من یک دوست دختر داشتم و یک سال با هم رابط داشتیم و طی این یک سال با هم رابط جنسی داشتیم تا اینک چند روز پیش خانواده دوستم فهمیدن که با من دوست هست و اون رو کتک زدن و اونم گفته ک با هم رابطه جنسی داشتیم حالا هم خانواده دختر افتادن دنبالم هم پلیس
خودتون بهتر میدونید ک این کار در کشور های دیگ آزاد هس ولی در ایران جرم
میخاستم بدونم آیا این کیس خوب و جواب
میده برای پناهندگی ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام جناب جهت راهنمایی در این خصوص از وکلا مهاجرتی سایت یا سایر وکلا مهاجرت اخذ مشاوره بنمایید