امکان اثبات دعوا با سوگند؟؟

دسته بندی : حقوقی | استرداد مال (منقول)
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
پارسال ۵۰ملیون بابت پیش قسط مهریه دادم و ۱سکه
حسابم کامل خالی شد
الزام به تمکین زده بودم قاضی گفت خانه داری گفتم بله گفت وسایل منزل داری
گفتم وقتی من سر کار بود همسرم با پدرش آمدن جهیزیه خودش بردن و هر وسیله ای که خودم خریده بودم هم بردن از جمله تلوزیون ال ای دی زیر تلوزیون موکتها پرده ها رو فرشی ها دستگاه آب شیرین قولنامه خرید منزل کارت ملی و شناسنامه ......بردن
رفتم شکایت کنم گفتن دیر اقدام کردی شاهد میخواد نتونستم ثابت کنم

الان پول برام نمونده وسایل خانه بخرم
اینها همش نقشه پدر زنم هستش

یدفه یادم افتاده سال ۹۲ وانت۰کیلومتر داشتم
آنقدر همسرم رفت رو مخم طلا بخر ندارم
فروختم دادم طلا خرید فاکتور هم گفت ندادن
من اون موقع هیچوقت فکر چنین روزی نمیکردم

میخوام بدونم میتونم شکایت کنم بیان دادگاه بابت همه اینا قسم بخورن
قسم تنها راه ثابت کردن برام مونده
اگه قسم بخورن واگذارشون میکنم به صاحب قسم
آیا میشه؟؟؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ امکان طرح دعوای استرداد اموال متعلق ب خود و یا اسناد مربوطه را دارید،مستحضر باشید ک بار اثبات ادعا بردوش شماست بعنوان مدعی و سوگند نیز یکی از ادله اثبات دعواست،بنابر این قانونا اگر دلیل و مدرک محکمه پسندی ندارید میتوان با تشخیص دادگاه از اتیان سوگند استفاده نمود