كلاهبرداري و جعل……………

دسته بندی : کیفری | جعل
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شخصی از بنده به جرم جعل شکایت کرده پرونده به دادسرا رفته واونجا قرار منع تعقیب صادر شده که شاکی اعتراض کرده وپرونده به دادگاه رفت واونجا قراردادسرا نقص شد.
چند سوال دا‌تم ازخدمتتون:
1.من تاکنون جای احضار نشدم وبهم ابلاغی صورت نگرفته وتمام این موارد رو از قسمت روند کارپرونده در ثنا پیگیرشدم آیا بدون اینکه احضار بشم حکم صادر شده یعنی من نمی توانم از خودم دفاع کنم؟
2.یکسری پیامک بین من وشاکی از طریق واتساپ ردوبدل شده که نشان می دهد خود شاکی از تمام موارد آگاهی داشته وخودش همان موردی رو که ادعا میکنه جعل شده رو مهر کرده آیا من می توانم به پرینت این پیامک ها استناد کنم؟ اصلا می تونم ارائه بدم چون تاکنون به جایی احضار نشدم؟
3.از تمام ماجرا پدرومادرمن آگاهی دارند وشاهد کل ماجرا بودند وعلم کافی به این موضوع دارند خود شاکی سند مذکور رو مهر کرده وحالا ادعا میکنه من مهرشو دزدیم وجعل کردم ،می توانم به شهادت پدرومادر استناد کنم؟
4.الان که قرار دادسرانقص شده یعنی من محکوم شدم ونمی توانم از خودم دفاع کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي در صورتيكه قرار منع تعقيب نقض شود براي شما جلسه رسيدگي در دادگاه تشكيل خواهد شد و شما ميتوانيد به پرينت مكالمات پيامكي استناد كنيد.