اعتراض به گزارش کارشناس

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر ببخشید سوالی داشتم بابت این که الان همسرم دوسال پیش تصادف کردن که ما با هزینه خود ماشین رو تعمیر کردیم خودروی نیسان دیزل بوده که همسرم باهاش کار میکرده بعد اون آقایی که با همسرم تصادف کردن مقصر ۱۰۰درصد شناخته شده ان و اینکه ماشین اون شخص موقع تصادف هم بیمه نداشته بعد ایشون برداشتن ماشینشون که پیکان وانت بوده رو فروخته طی نظریه اولیه کارشناس با تمامی خرج کردها و افت ماشین جمعا کارشناس چیزی حدود ۱۰۰ میلیون تومان بریده است بعد این آقایی که مقصر هستن اعتراض زدن گفتن که مبلغ رو قبول ندارم بعد دوباره دادگاه یه کارشناس دیگه داده این کارشناس جدید هم که الان دوسال از تصادف میگذره زمانی که همسرم پیش ایشون رفتن نه فیلم و عکسای موجود از نیسان دیزل رو دیدن برای زمان تصادف و نه فاکتورایی که خرج ماشین کردیمو دیدن برای خودشون برداشتن مبلغ رو کم کردن یه چی حدود چهل میلیون
میخواستم بدونم همسرم الان میتونه اعتراض بزنه که چرا این کارشناس بدون اینکه عکس و فیلم برای زمان تصادف رو مشاهده کنه و بدون دیدن فاکتورها برای خودش از هزینه انقدر کم کرده یا نه؟ آیا اگه اعتراض کنیم به حقمون خواهیم رسید یا خیر؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید اعتراض و کارشناسان دیگری بررسی و نظر دهند