قاچاق مواد مخدر

دسته بندی : مواد مخدر | قاچاق باندی مواد مخدر
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید همسر بنده رو به جرم قاچاق مواد مخدر دستگیر کردند و گفتند بهم ک در حین دستگیری مسلح بوده خواستم بپرسم چه حکمی براش صادر می کنند و ممکنه که چون بار اولش بوده مجازاتش کمتر باشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خدمت شما در این خصوص باید بگم که مجازات اقدام به قاچاق مواد مخدر موضوع این قانون به طور مسلحانه اعدام است و حکم اعدام در صورت مصلحت در محل زندگی مرتکب‌در ملاء عام اجرا خواهد شد.