صدور اجرائیه و عمل به ایفای تعهدات

دسته بندی : حقوقی | الزام به ایفای تعهد (مالی)
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید من بابت تعمیرموتورماشینم تعمیرکارانجام داد۳روزبعد خراب شد.ایشون درست نکردن.من شکایت کردم کارشناس گرفتم تاییدکرد.ودردادگاه صلح سازش اصلاحی دادن.ومن رفتم موتور روبازکرده میگه ایرادنداره.درصلح متن نوشته شده چنانچه انجام ندادن اجراییه ازطرف خواهان انجام میشود.وانجام ندادن ومن اجراییه صادرکردم.والان گفتن ۱۰روز بعد.وبنده ماشینم تعمیرگاه طرف باز هستش موتور.وشکایت من برج ۱۱سال۱۴۰۰بود.وتاریخ صلح هم ۲۳فروردین۴۰۱بود.الان از۲۶فروردین خودروی من تعمیرگاه طرف مانده.وروز ابلاغ اجراییه هم ۷اردیبهشت ۴۰۱بود برای اجراییه. که به خوانده ابلاغ شده.مبلغ پولی که من بابت تعمیردادم ۱۴میلیون تومن بوده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام تعمیر کار متعهد طبق اجرائیه عمل نماید و شما می‌تواند جهت تاخیر در تعمیر خسارات تویش را مطالبه کنید هرچند در سوال خواسته اصلی شما مشخص نشده است