سهل انگاری مامورین دولتی

دسته بندی : مواد مخدر | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

اگر بخاطر بی توجهی ماموران دولت مواد مخدر به زندان وارد شود تکلیف ان مامور چیست؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با عرض سلام خدمت شما کاربر گرامی طبق ماده ی 12 قانون مبارزه با مواد مخدر ‌هرگاه در اثر سهل انگاری و مسامحه مأموران، مواد مخدر به داخل این مراکز وارد شود مأموران خاطی به تناسب، به مجازات: الف: تنزل درجه. ب:‌انفصال موقت. ج: انفصال دائم محکوم می‌شوند.