خرید طلا ب قیمت پایین تر....

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

من طلا فروشم .چند تیکه طلا خریدم.از یه خانمی چنتاش فاکتور داشت چنتاش نداشت.خانم موجه.و به قیمت گرمی ۵ هزار تومان پایینتر .بعد دو هفته یه اقا و خانم با اون خانم اومدند .گفتند اون خانم دخترشون بوده و طلا از خونه دزدیده و به شما فروخته.و گفتند عین پولو به ما بدید و گرنه میریم ازت شکایت میکنیم

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ در خصوص سوال شما موضوع شکایت کیفری با عدم اطلاع شما از مستحق للغیر بودن طلاجات بعید است ب نتیجه ای منتج گردد چرا ک سونیت و اطلاع خریدار برای احراز جرم در اینگونه جرائم لازم و ضروریست لیکن در خصوص جنبه حقوقی میتوانند با اثبات فروش طلا ب قیمت پایین تر از قیمت واقعی و خیار غبن اقدام ب فسخ معامله کنند موید باشید