نتیجه ادعا بدون ارائه دلیل....

دسته بندی : کیفری | توهین به اشخاص عادی
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام.میخواستم بپرسم اگه دختری تو دانشگاه ادعا کنه که یه پسر بهش زیر پا گرفته و هیچ شاهدی نداشته باشه و پسر هم بگه من کاری نکردم چی میشه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ مشخصا هر ادعایی میبایست با ادله محکمه پسند و شواهد کافی همراه باشد در غیر اینصورت بدیهیست ک ب صرف ادعا بدون ارائه ادله ترتیب اثر داده نمیشود این عمل در صورت اثبات ب زعم بنده نوعی توهین عملی هست منتهی قطعا نیازمند اثبات هست و بهتر است اگر دلیلی قانع کننده ندارید شکایتی مطرح نکنید موید باشید