تغییر در نمای سختمان

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ایا مالک اپارتمان بدون موافقت ساکنین حق دارد که در نمای بیرونی ساختمان تغییراتی ایجاد کند؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با عرض سلام خدمت شما کاربر گرامی به موجب ماده ۹ قانون تملک آپارتمان ها هرگونه تغییر در سردر یا نمای خارجی ساختمان که در رویت همگان است باید با موافقت کثریت مالکان واحدها باشد، لذا مالک یک واحد نمیتواند بدون موافقت دیگران تغیراتی در ورودی ساختمان خود، سردر یا نمای خارجی قسمت اختصاصی ساختمان خود انجام دهد، مثلا پنجره های ساختمان را دودی یا بالکن خود را شیشه ای یا مسقف نماید.