فسخ معامله به علت عیوب مبیع

دسته بندی : حقوقی | فسخ معامله
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
من یه دستگاه خریدم اما پس از نصب فرمالیته توسط شرکت یک درصد کار مفید هم نداد و دستگاه ۶ ماه گارانتی داره و من طی ارسال فیلم عیوب دستگاه نتونستم برطرف کنم و کار کنم و هیچ پاسخ قانع کننده ای هم دریافت نکردم.
پرداخت وجه دستگاه ب صورت نقد و یک فقره چک بود.
که درنهایت فروشنده در متن smsپیامک گفت دستگاهو برگردون و منم موافقت کردم، و شریکش هم بصورت تلفنی گفت میام دستگاهو میبرم و چکت پاس نمیشه و صداشم ضبط شده.
ایا این مبنی بر فسخ معامله نیست؟؟
و من حسابم چون نظر به فسخ معامله داشتم پر نکردم اما پنج روز بعد از وعده چک برگشت زده و درخواست وجه چک به انضمام وجه التزام و خسارت دادرسی کرده.
من میتونم روی پیامکا و صحبتاش مبنی بر فسخ اقدام کنم؟
عیوب دستگاه چی؟
چون گفته من فیلم نصب دارم.
اما بلافاصله بعد از نصب از کار افتاد.
ممنون.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه مورد معامله معیوب باشد امکان فسخ معامله را دارید لکن باید در اسرع وقت این فسخ به اطلاعا فروشنده رسیده باشد جهت راهنمایی بیشتر از مشاوره تلفنی استفاده نمایید