وقت نظارت در دیوان عدالت اداری چیست

دسته بندی : کیفری | قتل عمد وغیرعمد
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

باسلام یک بار در دیوان به دادخواستم رسیدگی شده وردشده برای باردوم دادخواست دادم تعیین شعبه شده ووقت نظارت دارد قانون شکنی وتعدد آن ازطرف ارتش موجب بیماری وترک خدمتم شده چکارباید انجام بدم وآیا موفقیت درکار چند درصد میشود

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام تعیین شدن وقت نظارت به این معنی نمی باشد که پس از بررسی اسناد و مدارک هر لحظه ممکن است رای شما صادر شود و تا صدور رای باید منتظر بمانید در ضمن اگر مدارک و مستندات شما محکمه پسند باشد رای به نفع شما صادر خواهد شد. موفق و موید باشید