توقیف خودرو توسط نیروی انتظامی

دسته بندی : حقوقی | رفع اثر از اموال توقیفی منقول
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

درودبرشما.ماشین بنده رونیروی انتضامی خوابونده بردنش پارکینگ راهور میخواستم بدونم خودکلانتری میتونه بدون اینکه خلافی روبنده پرداخت کنم دستورآزادی خودرو روبده؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اگر جهت پرداخت خلافی میفرمایید باید از طریق اجرائیات راهور پرداخت و نامه رفع توقیف را به پارکینک ارائه دهید نیروی انتظامی نمیتواند جهت رفع مشکل اقدامی نماید