حقوقی

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
من شب هنگام در کمربندی اراک سمت الهیه درحال ورود به الهیه بودم به علت تاریکی و نبود نور در آن مکان همچنین تابلو راهنما و چراغ چشمک زن به بلواربرخورد کردم
آیا خسارت آنجا به عهده بنده است؟ یا خسارت ماشین اینجانب به عهده شهرداری؟؟؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با طرح دعوا علیه راه و شهر سازی و یا شهرداری حسب مورد به دلیل عدم نصب علامات وامکانات مربوطه اقامه دعوا نمایید