تصادفات رانندگی

دسته بندی : کیفری | بی احتیاطی در رانندگی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام در صورتی که دو ماشین باهم برخورد کنند و مسافران ان ها کشته و زخمی شوند ایا هردو مسئول خواهند بود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

عرض ادب و احترام خدمت شما طبق ماده ی 528 قانون مجازات اسلامی هرگاه در اثر برخورد دو وسیله نقلیه زمینی، آبی یا هوایی، راننده یا سرنشینان آنها کشته شوند یا آسیب ببینند درصورت انتساب برخورد به هر دو راننده، هر یک مسؤول نصف دیه راننده مقابل و سرنشینان هر دو وسیله نقلیه است و چنانچه سه وسیله نقلیه با هم برخورد کنند هر یک از رانندگان مسؤول یک سوم دیه راننده های مقابل و سرنشینان هر سه وسیله نقلیه می باشد و به همین صورت در وسایل نقلیه بیشتر، محاسبه می شود و هرگاه یکی از طرفین مقصر باشد به گونه ای که برخورد به او مستند شود، فقط او ضامن است.