تعلیق مجازات قطع درختان

دسته بندی : کیفری | تخریب
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

آیا قطع درختان سرزمین کسی دیگری حبس دارد ؟ برای رهایی از حبس باید چکار کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی طبق ماده 684: هر کس محصول دیگری را بچراند یا تاکستان، باغ میوه، نخلستان کسی را خراب کند یا محصول دیگری را قطع و دور نماید یا به واسطه سرقت یا قطع آبی که متعلق به آن است یا با اقدامات و وسایل دیگر خشک کند یا باعث تضییع آن بشود یا آسیاب دیگری را از استفاده بیاندازد به حبس از شش ماه تا سه سال و شلاق 74 تا ضربه محکوم می شود.در صورتیکه سابقه کیفری نداشته باشید با اختیار قاضی پرونده امکان تعلیق مجازات وجود خواهد داشت.