پس گرفتن امضای استشهادیه رابطه نامشروع

دسته بندی : کیفری | شهادت کذب
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام
مدتی در جایی که کارفرمایم خانوم بود کار می‌کردم در دست کارفرما سفته داشتم .شوهر کارفرما با یکی از پرسنل آنجا در ارتباط بود .بعد ماجراهایی شد که کارفرما ما رو به اجبار به امضای استشهادیه)رابطه نامشروع شوهرش بت یکی از پرسنل خانوم کرد که گفت اگر امضا نکنیم سفته هایمان را به اجرا می‌گذارد. حالا میخوام برم در دادگاه شهادت بدهم که به اجبار آن را امضا کردم .برام جرمی دارد؟؟؟؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ هرچند شهادت کذب جرم هست لیکن منظور اینجا شهادتی هست ک در مرجع قضایی و نزد قاضی باشد با این اوصاف بنظر نمیرسد موضوع مشمول امضای استشهادیه شود توصیه بنده این هست ک اگر استشهادیه را ب اجبار امضا کرده اید حتما مبادرت ب طرح ان در دادگاه کنید ک هم در صدور رای و هم در مورد شما موثر خواهد بود،کارفرما ب این دلایل نمیتواند سفته را ب اجرا گذارد در اینصورت مرتکب خیانت در امانت شده است و قابل پیگیریست موید باشید