طرح شکواییه تصرف عدوانی و‌توقیف عملیات اجرایی

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام،درسال۱۳۸۷ دوعددسند۳دانگ متعلق به پدربزرگم ومتعلق به سال۱۳۱۶ پیداکردم بدون نقل انتقال وثبتی که تاکنون جانمایی نشدن این دوسند وازسال۸۷تاکنون برسر زمینی که حدس میزنم متعلق به این دوسند میباشد اختلاف دارم باشخصی وهنوز مشخص نشده زمین متعلق به سندهای بنده هست یانه واین مدعی بارها اقدام به گودبرداری زمین نموده وبنده بادستور فرماندار... کارشو تعطیل کردم امرور مجدد اقدام به گود برداری کل زمین نموده بنده به شهرداری مراجعه کردم که تعطیل کنن عملیات گودبردادی این شخص روشهرداری گفت باید ازدادگاه دستور بیارید به دادگاه مراجعه کردم رییس دادگاه میگه شما برید ازخدمات قضایی دستور موقت ثبت کنید وچند میلیارد پول یا وثیقه سپرده بزارید واگر صلاح ببینم دستور موقت صادر میکنم اگر نه که رد میکنم درخواستتون رو الان بنده ندارم چنین وثیقه سنگینی یا چنین پول زیادی به عنوان وثیقه بزارم بابت دستور موقت از این طرف هم داره زمین مورد ادعای بنده رو گودبرداری میکنه همکار محترمتون لطف کردند وراهنماییم کردند گفتند از جنبه کیفری پیگیری کنم تا هزینه ای نداشته باشه برام الان من نمیدونم باچه عنوانی شکایت کیفری بکنم وآیا از همین مدعی شکایت کیفری بکنم؟وآیا عملیات گود برداری رو با این شکایت متوقف میشه وهزینه یا وثیقه ای نمیخواد چقدر کلا هزینه شکایت میشه خیلی ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی با عنوان تصرف عدوانی میتوانید پیگیری نمایید.