امکان ثبت لایحه یا شکواییه؟

دسته بندی : کیفری | چک کیفری
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام من در سال ۹۱ در دادسرای کیفری شکوائیه نوشتم مربوط به چک بلامحل الان دادگاه کیفری بنده را خواسته و نوشته میتونید لایحه خود را بفرستید من باید به دفاتر خدمات قضایی چه فرمی بدم شکوائیه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ لایحه و شکواییه دو اوراق قضایی مجزا از هم هستند و کاربرد منحصر بفرد خود را دارند شکواییه برای طرح شکایت هست و لایحه در خصوص دفاع یا اعتراض یا ادای توضیحات در خصوص دعوا ثبت میشود و در زمانی استفاده میشود ک اصحاب دعوا امکان حضور در جلسه رسیدگی نداشته و ب شعبه مربوطه لایحه ارسال میکنند هم چتین در مقام دفاع یا اعتراض ب رای صادره ک از شکواییه مجزاست....بهتر است جمله و ابلاغیه مربوطه را ب رویت یک متخصص برسانید تا دقیقا راهنمایی شوید موید باشید