قرار گرفتن ملک در حریم رودخانه

دسته بندی : حقوقی | امور اراضی
نسرین خلیلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
پدربزرگ اینجانب یک خانه دو طبقه در یکی از روستاهای جاده چالوس در سال ۱۳۴۵ ساخته بودند سالها قبل بعد از فوت پدربزرگم پدرم طبقه بالا و عموی بنده طبقه پایین را بین خودشون تقسیم کردن . عمو در سال ۶۴ برای واحد خودش کنتور برق گرفت ولی پدرم چون در تهران زندگی می‌کرد اقدامی جهت گرفتن کنتور انجام نداد . بعد از فوت پدرم من خانه پدری در روستا را بازسازی کردم و جهت گرفتن کنتور برق اقدام کردم . بعد از گرفتن نامه تاییدیه از دهياري و درخواست کنتور ، اداره برق استعلام اداره آب از من خواست که پس از انجام نقشه برداری و کلی دوندگی از اداره آب جواب منفی دادن و گفتن ملک موصوف در حریم کمی و کیفی رودخانه فصلی (نه اصلی) قرار دارد لذا شما ساخت و ساز در حریم بستر انجام دادین . گفتم اون موقعی که پدربزرگم اینجارو ساخت نه اداره آب وجود داشت نه اداره برق . حالا الان کلی قانون و استعلام باید بیارم برای یک رشته برق . حالا سوال بنده از جنابعالی این هست که ملک موصوف در بافت ده قرار داره و ۶۰ سال قبل ساخته شده و طبقه پایین کنتور برق داره آیا با شکایت قضایی از اداره برق میتوانم به حقم برسم ؟ چون اداره برق از دادن انشعاب به خاطر جوابیه اداره آب طفره می‌رود.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام .وقت بخیر . اظهار نظر خیلی دقیق نمی تونم بکنم ، باید مدارک و مستندات کاملا بررسی بشه . اگه ملک موصوف در حریم رودخانه قرار گرفته یا در طرح های قانونی دیگه ، که در واقع قانون مانع از انجام سهل الوصول کار شماست شکایت از اداره برق نمی تونه شما رو به آنچه می خواهید برسونه .