مطالبه خسارت از جانب وکیل مستوفی

دسته بندی : حقوقی | مطالبه خسارت
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام.با استعفا وکالت نامه بلاعزل توسط وکیل آیا مبایعه نامه که فسخ نشده توسط املاک و خریدار و فروشنده ،هنوز به قوت خود باقی است ؟؟
در صورتی که وکیل فقط یک کپی از قولنامه ها دارد که برابر با اصل کرده،و تمامی ۲برگ قولنامه اصلی نزد فروشنده میباشد.و هیچ مبلغی رد و بدل نشده و مشاور املاک شاهد معامله بوده
آیا خریدار با آن کپی و داوطلبانه که وکالت رو استعفا داده میتونه تقاضای خسارت بکنه یا خیر؟؟ممنون

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام صرفا با استعفا فقط حق الزحمه کاری که انجام داده اند شامل ایشان می شود و نمی توانند ادعای خسارتی داشته باشند. موفق و موید باشید