اعتراض به رای توهین و تهدید

دسته بندی : کیفری | تهدید
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید یک نفر به شوهرم در پیام شروع به فحاشی و تهدید کرده شوهرم هم جواب فحشش را با فحش داده بعد آن طرف که شروع کننده ی دعوا بوده خودش رفته شکایت کرده الان برای شوهرم مبلغ ده میلیون و ششصد تومان جریمه نقدی و چهل ضربه شلاق تعزیری بریدن تا بیست روز حق اعتراض داریم چیکار باید بکنیم که این رای عوض بشه چون اون طرف مقصر اصلی بوده و این رای منصفانه نیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما نیز باید تحت توهین و تهدید از ایشان شکایت نمایید . جهت اعتراض به رای باید دادنامه صادره مطالعه شود برای این کار از طریق مشاوره تلفنی اقدام کنید