01 خرداد 1399

خریدوفروش خودرو

دسته بندی : کیفری | خیانت در امانت
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر
ممنونم مطالعه میکنیدو وقت خودتون رو میگیرید
خودروی رو حدود۶سال پیش خریداری نمودم
بعدمدت ۱سال به یکی از دوستانم فروختم وایشون نصب پول رو دادن ونصب دیگه اشو ندادن ومنم به صاحب سند گفتم واسشون وکالت تعویض پلاک بزند
بعدمدت حدود ۲۰روز مجددخودرو رو مجدد ازشون خریدم وهیچ نوشته رو ازشون نگرفتم الان پس از مدت حدود ۵سال چندروز پیش بامن تماس گرفتن وگفتن بیا بنگاه کارت دارم واز انجایی که دوست صمیمی من بودن منم رفتم گفتن ماشین رو بده جایی کار دارم میرم و میام بعداز ۳روز که ماشین رو بردن متوجه شدم ماشین رو بردن جایی قاییم کردن ومیگه چون ازت فروش نامه دارم ماشین واسه منه در صورتی که ماشین پنج سال دستم بوده است وحتی یک بار هم اینوفروختم ۱سال قبل وبازم مجددخریدم
درضمن داخل کنسول ماشین حدود ۳۰میلیون گردنبد و حلقه ازدواج منوخانومم بود وایشون میگن طلا اصلا نبودداخل ماشین ونکر شدن
میشه راهنماییم کنید چه شکایتی باید بکنم
وایا میتونم خودرو رو ازشون پس بگیرم وهم طلاها رو

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام اولا وکیل بگیرید و دادخواست اثبات فسخ بیع و قولنامه بدهید و آن وکالت تعویض پلاک را هم فسخ کنید و سپس یا همزمان شکایت کیفری خیانت در امانت مطرح کنید اثبات وجود طلا در خودرو با شماست