ضمانت وام و فوت مضمون له

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
نسرین خلیلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید
سال ۸۹ همسرم برای وام یک نفر ضمانت کرد ولی بهش گفت که نتونسته وام رو بگیره اما بعد معلوم شد که وام رو گرفته و الان بعد از ۲۲ سال فهمیدیم شخصی که وام رو گرفته بوده فوت شده و حساب های همسرم رو بستن
راهی برای درست کردنش وجود نداره ؟ یا حداقل یارانه خودم و بچه هام رو جدا کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام .وقت بخیر. شما می تونید علیه و اث آن مرحوم طرح دعوی نمایید . چرا که دیون متوفی از اموال وی قابل مطالبه است حتی اگه تقسیم ارث انجام شده باشد . برای جدا کردن یارانه هم می تونید اقدام کنید از سایت های مجاز مربوط به وزارت کار و رفاه امور اجتماعی