01 خرداد 1399

مال مسروقه

دسته بندی : کیفری | سرقت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ببخشید اگر کسی با علم به اینکه مالی سرقتی است برای بار اول ان را خریداری کند ایا مجرم محسوب می شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با عرض سلام طبق ماده ی662 قانون مجازات اسلامی هر کس با علم و اطلاع یا با وجود قرائن اطمینان‌آور به اینکه مال در نتیجه ارتکاب سرقت بدست آمده است آن را به نحوی از انحاء ‌تحصیل یا مخفی یا قبول نماید یا مورد معامله قرار دهد به حبس از ششماه تا سه سال و تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد. ‌در صورتیکه متهم معامله اموال مسروقه را حرفه خود قرار داده باشد به حداکثر مجازات در این ماده محکوم می‌گردد.