شکایت کیفری سرقت وسایل کار

دسته بندی : کیفری | سایر دعاوی
نسرین خلیلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با عرض سلام خسته نباشید
کسی از من شکایت کرده که من از داخل کارگاه بلوک زنی ایشان که هم جوار زمین بنده هستش سه شاخه لوله داربست من دزدیدم.
درصورتیکه این کارگاه صاحبینش خانوم و داماد و یک شریک از اصفهان میباشن
و دیگر اینکه ایشون جلوی قاضی گفتن من لوله داربست از کارگاه ایشون دزدیدم و به شخص دیگر که همسایه بنده هست فروختم و ایشون شناسایی کرده لوله داربست برای خودشه
بار اول رفتیم داگاه ازمن پرسید قاضی در خصوص شکایت گفتم لوله داربستی که من فروختم طبق فاکتور از اهن فروشی خریداری کردم و به فروشگاه دیلی مارکت بعداز اتمام کار اضافه رو از پیمانکار شرکت دیلی مارکت گرفتم فروختم به همسایه الان قاضی میگه باید فیش حقوقی بازتشسته ببرم دلیلش چیه؟
ممنون میشم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام .وقت بخیر . اگه بازپرس گفته فیش حقوقی بیارین احتمالا به منزله این هست که می خواد برای شما قرار کفالت صادر کنه , یعنی یک نفر ضامن شما بشه . و احتمالا هم قرار جلب به دادرسی براتون صادر بشه و پرونده رو بفرسته دادگاه