شکایت کلاهبرداری و فشینگ

دسته بندی : کیفری | کلاهبرداری
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام
چند روز گذشته گوشی اپل مازاد خود را در دیوار آگهی کردم ‌و پس از یکروز بمبلغ شش میلیون تومن فروختم.
متاسفانه خریدار گوشی من کلاهبردار بوده و از طریق یکنفر خانم که او را مورد فیشینگ قرار داده بود، شماره کارت من را داده بود و نصف مبلغ (3میلیون) آن را از طریق ایشان به کارت من واریز کرده بود.
حالا من گوشی را تحویل داده ام و شخص مالباخته از من بابت طلب شکایت کرده.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما میتوانید از فرد مجرم به علت خالی کردن حساب شکایت کیفری بکنید .