عدم واخواهی سفته اخذ شده

دسته بندی : حقوقی | مطالبه وجه سفته
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام من مبلغ هفتصد ملیون بابت خرید ملکی به شریکم دادم ودر سفته بجای اینکه تاریخ سر رسید را در پایین بزنم در قسمت بانک زدم والان آن سفته هایی که مال برج ۳ و۱۴۰۱ بوده در تاریخ برج یک واخواهی نشده آیا امکانی دارد کمکم کنید

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام اگر واخواهی صورت نگرفته می توانید مستقیما از طریق مراجع قضایی اقدام به عمل رسانید. موفق و موید باشید