رجوع از عین موهوبه و استرداد؟

دسته بندی : حقوقی | تایید رجوع از هبه
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ببخشید بنده یکساله طلاق گرفتم با شوهرم بصورت توافقی و مهریه و طلا رو بخشیدم بهش الان شوهر سابقم سال نود و شش هشت میلیون طلا برام خریده بعد طلاق و رای دادگاه و یکسال از طلاق گذشته به تازگی استرداد و مطالبه طلاها رو دارد و طلاها موجود نمیباشد در اون مدت زمان خرج خودم شده میشه لطفا راهنماییم کنید ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز ضمن عرض سلام و احترام؛ عنایت داشته باشید رجوع از هبه زمانی ممکن هست ک عین موهوبه موجود باشد بنابر این زمانی رجوع از بحث اهدای طلاجات و متعاقبا استرداد ان ها قابل طرح هست ک طلاجات فی الحال موجود باشد در صورتیکه بهرنحوی فروخته یا تلف شوند و عین طلاجات موجود نباشد بحث رجوع از هبه منتفیست و دعوای استرداد ب جایی نمیرسد موید باشید