تشخیص معتبر بودت یک سایت

دسته بندی : جرایم سایبری | کلاهبرداری های رایانه ای
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من سئوال کرده بودم چطور میشه به سایت های اینترنتی کسب و کار اعتماد کرد چون عکس کارت ملی و پرسنلی و اطلاعات کامل برای استخدام میخوان و چه نوع سواستفاده هایی از این اطلاعات میتونن کنن پاسخ گرفتم که باید اطمینان حاصل کنیم این سایت ها معتبر باشن،از کجا این اطمینان حاصل میشه و آیا میتونیم از این مجموعه درخواست بررسی اعتبارات این سایت هارو داشته باشیم؟این سایت رایا مارکتینگ است.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی بررسی این موضوع راه حل مشخص و دقیقی ندارد ،یک روش فهمیدن سایت معتبر به این صورت است: آدرس وب سایت مورد نظر را بررسی کنید و ببینید آیا در ابتدای آدرس به جای HTTP از پروتکل HTTPS استفاده شده است یا خیر. اگر از HTTPS استفاده شده بود، این بدان معناست که وب سایت با گواهی SSL ایمن است. گواهی SSL برای ایمن سازی تمام داده‌هایی که از مرورگر به سرور وب سایت منتقل می‌شود، استفاده می‌شود.