شکایت مبنی بر تحصیل مال از طریق نامشروع

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
ناصر روحی زاده
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام
بنده حدودن 5ماه پیش یک خونه رو از یکی رهن کامل کردم مبلغ25میلیون تومن
کسی ک ازش خونه گرفتم میگفت که دایی بنده هستش و گفته تا هر وقت دوست داری توی خونه بمون قبل از عقد قرار داد مبلغ ده میلیون تومن از خانمم گرفته بود ک بقیه رو موقعه عقد قرار داد پرداخت کنیم وما هم برای صحت حرفش که خونه برا دایش باشه گفتیم که دایش رو بیاره که اونم توی قرار داد رو امضا کنه . موقعه ک اومد برای قرار داد دایش نبود و گفت یه روز دیگه میاد و امضا میزنه .ما قرار داد رو امضا نکردیم. و چند روز بعدش یکی اومده بود املاکی و خودش رو صابخانه معرفی کرده بود ک قرار داد رو امضا کنه وفاقد کارت سناسایی بوده ک املاکی قبول نکرده(در واقع صابخونه نبود یکی دیگه رو فرستاده بود) طرف به بهانه مختلف پول کامل از خانومم گرفته بود مبلغ۲۵میلیون تومن، بعد از گذشت چند ماه یکی به درب خونه مراجع کرد گفت من صاحب این ملک هستم و کسی که خونه رو به شما داده در واقع مستاجر من بوده و من هیچ نسبت فامیلی با ایشون ندارم و هر روز فشار میاره که بتید با کن قرار داد ببندید و اجارع بدید ،کسی که خونه ازش گرفتیم قبلا یک سفته به مبلغ۵۰میلیون تومن ازش گرفتم (بنده کلا اشنایی با سفته ندارم اومده تو سفته سقف مبلغش۱۰میلیون تومن هست مبلغ ۵۰میلیون نوشته سفته واخواست زدم گفتن فقط ۱۰تومن بهتون میرسه .طرف گوشیشو خاموش کرده و فقط واتساپ پاسخگو هست و فقط امروز و فردا میکنه و پول رو نمیده الان من چه جوری اقدام کنم ک بتونم پول کاملم رو از ایشون بگیرم

پاسخ کارآموز وکالت :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

سلام شما می توانید علیه ایشان شکایت به عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت نمایید و اگر آدرسی از ایشان ندارید شماره تماس واتساپ را ارایه نمایید. موفق و موید باشید