01 خرداد 1399

حمل خودرو با جرثقیل

دسته بندی : کیفری | جرایم و تخلفات راهنمایی ورانندگی
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در صورت حمل خودرو با جرثقیل توسط ماموران راهنمایی و رانندگی اگر صاحب ان در مکان حاضر شود ایا مامور می تواند که با قبض جریمه ماشین را به او تحویل دهد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام بله اگر شما در مکان حاضر شوید مامور موظف است ضمن صدور برگ جریمه: خودرو را به شما تحویل دهد همجنین طبق تبصره ی ماده ی 2قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی حق ندارد که خلاف این امر عمل کند.