عدم پرداخت شارژ ساختمان توسط همسایه

دسته بندی : حقوقی | سایر دعاوی
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام و خسته نباشید
بنده در ساختمانی زندگی میکنم که 4 طبقه و 5 واحد هست طبقه 1و2و3 تک واحد و طبقه 4 دو واحد هست و همه صاحب خانه هستیم .
همه همسایه ها با یکی از دوواحد طبقه 4 شدیدا مشکل داریم
این آقا شارژ ساختمان را نمیپردازد ...با هر گونه پیشرفت در ساختمان مشکل دارد ..هر مشگل و خرابی در ساختمان داشته باشیم نمیتوانیم درست کنیم بخاطر این اقا..حتی نظافت ساختمان
آیا راه قانونی برای مقابله با این شخص هست؟
سوال دوم : همسایه ها بخاطر نا امنی تصمیم به نصب دوربین در حیاط گرفتیم و طبق معمول این آقا راضی نیست . مشکلی نداریم این اقا دنگ نصب دوربین را ندهد ولی اگر 4 تا همسایه راضی باشیم و این آقا ناراضی از لحاظ قانونی میتواند کاری کند ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام و درود کاربر محترم مطابق قانون تملک اپارتمان ها در صورت عدم پرداخت شارژ ساختمان توسط هر یک از واحد ها مدیر ساختمان اظهارنامه رسمی به شخص می دهد و در صورت عدم پرداخت می تواند انشعابات واحد خاطی را قطع کند در خصوص نصب دوربین در مشاعات می توانید با تصمیم اکثریت واحد ها انجام دهید اما در قسمت ها شخصی مثل پارکینگ مختص ایشان دورین نصب نکنید ضمنا شما می توانید با جلب موافقت اکثر مالکین نسبت به تغییرات ساختمان اقدام کنید و سهم واحد مذکور را از ایشان مطالبه کنید موفق باشید