احتمار روغن و مواد خوراكي

دسته بندی : تعزیرات | احتکار
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید.
پدرمن سوپرمارکت دارند چند روزپیش روغن وماکارانی خریدن تقریبا ۸۰تاروغن ۵کیلویی وچندتاکارتن ماکارانی تو انبارنگه داشتن ازخونه می فروختن بقیه
ازاطلاعات سپاه اومدن خونه قفل خونه رو باکلنگ شیکستن پدرم نبود کلیدا رو بدن وبرامون احتکارزدن اصرار داشتن یه برگه رو قبول کنیم که نوشته بود ما احتکارکردیم.درصورتی که فقط چند روز از اوردن روغنامیگذشته وبه مشتریای نقدش می فروختن اونم باقیمت مناسب آیابا این اوصاف ما به احتکارمحکومیم؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام كاربرگرامي چنانچه مداركي دال بر اينكه اجناس خريداري شده توسط شما به تازگي بوده است را در اختيار داريد جهت دفاع از خود ارائه نماييد.